Ska det vara enkelt? Då ska det vara PROCLAD!

PROCLAD | Allt fasadtillbehör på ett ställe!

Välkommen till PROCLAD Scandinavia! Vår målsättning är att underlätta montering av ventilerade fasadskivor genom att tillhandahålla ett brett och flexibelt sortiment av kvalitetsprodukter, marknadens högsta kunskaps- och servicenivå samt korta leveranstider. Våra medarbetare har en lång erfarenhet av försäljning och projektering av ventilerade fasader och tack vare ett tätt samarbete med skivleverantörer, återförsäljare och byggentreprenörer vill vi vara Skandinaviens naturliga totalleverantör och specialist av tillbehör till fasadskivor.

PROCLAD är en ung och flexibel serviceorienterad totalleverantör med företagsidén att sälja marknadens mest kompletta sortiment av infästningar, tillbehör och monteringshjälp till ventilerade fasadskivor. Våra fasadtillbehör är utvecklade för användning till en bred skala av fasadskivor, såsom fasadskivor av fibercement (tex Cembrit, Etex, Swiss Pearl mm), högtryckslaminat (HPL) (tex Vink Trespa, Formica Vivix, Fundermax), Steni Colour, ROCKPANEL, Alucobond och många fler!

Vårt breda sortiment av högkvalitativa produkter tillverkas av Europas och världens främsta tillverkare av rostfria och syrafasta fasadskruvar, popnitar, aluminiumprofiler och EPDM-gummiband. Tillsammans utvecklar vi innovativa produkter och lösningar anpassade efter de höga kraven i Norden. Genom högkvalitativa produkter med konkurrenskraftiga priser, stora lagervolymer, hög flexibilitet, korta leveranstider, fokus på kunskap och kundservice vill vi underlätta och öka användningen av ventilerade fasadskivor.

Ska det vara enkelt? Då ska det vara PROCLAD!

Kontakt

Vill du veta hur vi kan förenkla ditt nästa projekt med fasadskivor? Välkommen att kontakta oss!

Sander Pruijssers
Sander PruijssersFörsäljningschef
E-post: sander@proclad.se
Tel: +46723414146

Vad våra kunder säger om oss

”Vilken bra företagsidé! Under 2018 har PROCLAD levererat tillbehör till olika projekt med såväl EQUITONE fibercement som Formica Högtryckslaminat. Äntligen en leverantör vi kan bolla med!”
TOBIAS LINDBÄCK – Proffssäljare på Woody Falkenberg

”Sedan 2017 har vi gjort flera projekt tillsammans med PROCLAD, såväl i Sverige som Norge. För våra kunder är det viktigt att de har en kunnig och flexibel leverantör av tillbehör till våra fasadskivor med korta svarstider, ett brett sortiment och konkurrenskraftiga priser!”

LUTZ STELTER – Area Sales Manager Scandinavia på FUNDERMAX
”Snabba svar, bra tips och mycket engagemang. PROCLAD förstår vad vi förväntar oss av en leverantör!”
MAGNUS GESCHWINDT - Platschef PRENOVA Bygg AB, Gävle

”Vi har använt PROCLAD för leverans av bland annat lackerade fasadskruvar för montering av Alucobond skivor. Bra service och väldigt fina skruvar!”

CHRISTOFFER ISOMÄKI - Produktionsledare BRA Bygg AB, Mölndal

Våra kärnvärden

PROCLAD har som målsättning att vara en flexibel totalleverantör av tillbehör till ventilerade fasadskivor. En leverantör med hög kunskap, hög kvalitet och snabba leveranser där kunden – stor som liten – står i centrum.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert

    NAMN *
    FÖRETAG *
    EMAIL *
    TELEFON

    HUR KAN VI HJÄLPA DIG?